Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

ساسان سالور، پیرامون اکران آنلاین فیلم سینمایی «هایلایت» گفت: ما از اکران آنلاین «هایلایت» منصرف نشده‌ایم، اما منتظریم تا ماه صفر به پایان برسد و پس از آن این اثر را به اکران آنلاین برسانیم. 

اخبار چهره ها - وی در همین راستا ادامه داد: واقعیت امر با وضعیت قاچاق فیلم در حوزه اکران آنلاین چندان تمایلی به اکران هایلایت به این صورت ندارم اما ما پیش از این قرارداد بسته‌ایم و در حال حاضر مجبور به اکران این فیلم سینمایی به صورت آنلاین هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تهیه کننده فیلم سینمایی « هایلایت » با نقد وضعیت قاچاق فیلم و نبود قانون کپی رایت اظهار کرد: متاسفانه در سینمای ایران هیچ قانونی برای رعایت کپی رایت وجود ندارد، در آخر اگر هم فیلمی قاچاق شود تنها تهیه کننده است که با شکست سنگین روبرو می‌شود و بعد از قاچاق فیلم هم به هیچ نهادی نمی تواند شکایت کند زیرا هیچکس پاسخگوی قاچاق یک فیلم نیست، نبود قانون کپی رایت باعث شده تا فیلم در کمتر از یک ساعت سر از شبکه‌های ماهواره‌ای در بیاورد. 

وی در همین رابطه اضافه کرد: چطور در سینمای بین الملل قوانین سفت و سخت کپی رایت وجود دارد و همه ملزم به رعایت آن هستند اما در کشور ما هیچوقت این قانون رعایت نمی شود، چه کسی صدمات سنگینی که به تهیه کنندگان وارد می‌شود را جبران می کند؟، متاسفانه پدیده اکران آنلاین در سینمای ایران تنها به بریده شدن سر فیلمها ختم می شود.

این تهیه کننده سینما نبود فرهنگ رعایت کپی رایت را عاملی جدی دانست و افزود: وقتی ما خودمان در کشور خودمان قوانین کپی رایت رعایت نمی کنیم، چه انتظاری داریم که شبکه های ماهواره ای این قانون را در قبال ما رعایت کنند، وقتی خودمان به راحتی فیلم های خارجی را بدون اجازه اکران و یا پخش می کنیم چگونه می توانیم انتظار داشته باشیم تا دیگران در حق ما لطف کنند. 

وی در همین راستا تاکید کرد: قاچاق فیلم و عدم رعایت حق کپی رایت خود یک نوع دزدی است، در این راه اسپانسرها اعتمادشان را به سینما از دست می دهند و سالها بعد دیگر چیزی از این سینما باقی نمی ماند، البته طبیعتا با قاچاق فیلم برخی جیبشان را پر کرده و سود می کنند، ما باید با این عوامل هم برخورد کنیم. 

تهیه کننده فیلم سینمایی «سه کام حبس» ورود به سینمای جهان را راه نجات مقوله کپی رایت دانست و اظهار کرد: ما باید در زمینه کپی رایت به سیستم جهانی بپیوندیم تا بتوانیم از همان قوانین سفت و سخت بهره‌مند شویم، البته این در صورتی است که خودمان حداقل این قوانین را رعایت کنیم. 

وی ادامه داد: ما در مقوله رعایت حق کپی رایت نیازمند آن هستیم تا بنای درست فرهنگی بچینیم، سطح کلان فرهنگی کشور باید در این زمینه برنامه ریزی طولانی مدت داشته باشد، ما در صنف تهیه کنندگان بارها جلسه گذاشته ایم تا به راهکاری منسجم برسیم اما این مقوله نیازمند حمایت وسیع در سطح کلان کشور است. 

سالور درباره احتمال موفقیت اکران آنلاین فیلم «هایلایت» ادامه داد: اگر بخواهم صادقانه بگویم به موفقیت اکران آنلاین فیلم هایلایت چندان امیدی ندارم، البته اگر قول‌هایی که برای حمایت از این مدیوم داده شده را انجام دهند طبیعتا امید هست، اما این امید باید با حمایت در بخش تبلیغات صورت گیرد، البته هنوز هیچ حمایتی از ما نشده است، اگر در تبلیغات شهری و رسانه ای به این نوع از اکران بها داده نشود بدون شک هیچ آینده ای در انتظار پدیده اکران آنلاین نیست. 

سالور درباره زمان اکران فیلم سینمایی «سه کام حبس» خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی این فیلم را اکران نمی‌کنیم، «سه کام حبس» ابتدا به امر فیلم سینمایی است و باید در سالن دیده شود، از سویی ترجیح می دهیم تا وقتی که کرونا به طور کامل از بین نرفته به اکران این فیلم فکر نکنیم. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اکران آنلاین هایلایت فیلم سینمایی اکران آنلاین شبکه های ماهواره ای ساسان سالور اکران آنلاین اکران آنلاین فیلم سینمایی تهیه کننده قاچاق فیلم کپی رایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید

 کنسرسیومی از شرکت‌ها در ژاپن اولین دستگاه بی‌سیم پرسرعت 6G در جهان را ساختند. این دستگاه که از فناوری نسل ششم ارتباطات استفاده می‌کند، می‌تواند داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه در فاصله بیش از ۳۰۰ فوت (۹۰ متر) انتقال دهد. این میزان تا ۲۰ برابر سریع‌تر از شبکه 5G است.

به گزارش Docomo، این میزان سرعت انتقال داده، معادل انتقال پنج فیلم HD به صورت بی‌سیم در هر ثانیه است و تا ۵۰۰ برابر سریع‌تر از سرعت متوسط 5G شبکه موبایل T-Mobile در ایالات‌متحده است.

نتایج آزمایش‌های جدید که در ۱۱ آوریل (۲۳ فروردین ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای مشترک اعلام شد، نشان می‌دهد که این دستگاه بی‌سیم، داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه، در فضای داخلی در باند ۱۰۰ گیگاهرتز، و در فضای خارجی در باند ۳۰۰ گیگاهرتز منتقل می‌کند. نمایندگان کنسرسیوم در بیانیه خود اعلام کردند که این تست‌ها در فاصله ۱۰۰ متری انجام شد.

شبکه 5G که در سال ۲۰۱۹ عرضه شد، آخرین استاندارد فعلی ارتباطات بی‌سیم است و تقریباً در همه گوشی‌های هوشمند جدید به‌کار رفته است. میانگین سرعت 5G شبکه موبایل T-Mobile در ایالات‌متحده تقریباً ۲۰۴.۹ مگابیت بر ثانیه (Mbps) است؛ درحالی‌که حداکثر سرعت تئوری 5G حدود ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است.

اما طبق گفته GSMA، دانشمندان درحال‌حاضر روی ساختن نسل ششم این استاندارد 6G کار می‌کنند. استاندارد زیرساخت‌های 6G درحال توسعه است و پیش‌بینی می‌شود اوایل دهه ۲۰۳۰ این شبکه در بسیاری از مناطق دنیا رسماً در دسترس قرار گیرد.

تفاوت اصلی بین 6G و 6G در باند‌های فرکانس طیف الکترومغناطیسی است که دانشمندان درحال کار روی آن هستند. عملکرد در باند‌های بالاتر، به‌معنای سرعت بسیار بالاتر است. باید منتظر ماند و دید که دقیقاً در چه سالی فناوری 6G در کشور‌ها عرضه می‌شود.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و رم ‌از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی لیورپول و تاتنهام‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • فیلم/فلسطینی‌ها از کجا پول می‌آورند؟